Sparta dostala na Letné znovu tři góly, nestačila na Boleslav

29. říjen 2011

Fotbalisté vedoucí Sparty podruhé v sezóně Gambrinus ligy prohráli. A znovu v domácím prostředí 0:3. Ve 12. kole podlehli Mladé Boleslavi. Navíc pokud Jablonec v pondělí vyhraje s Teplicemi, bude z druhého místa ztrácet na Spartu už jen pět bodů. Mladá Boleslav je zatím čtvrtá, ale musí ještě čekat výsledek Liberce, který na ni ztrácí jeden bod.

Sparta Praha - FK Mladá Boleslav 0:3 (0:1)

Návrat útočníka Kweukeho do základní sparťanské sestavy domácím k bodům nepomohl. Hosté byli v úvodním poločase lepším týmem. Proti prvním šancím soupeře sice gólman Švenger ještě obstál, po střele Kuliče, kterou výrazně tečoval stoper Zápotočný, už ale ve 43. minutě inkasoval.

Do druhé půle vstoupili domácí aktivně. Přes jejich nepříliš pevnou obranu se ale nejdříve dokázal prosadit Chramosta, který poté ještě přichystal další branku pro Kuliče. Po poslední domácí prohře s Libercem 0:3, tak Sparta podlehla znovu stejným výsledkem i Mladé Boleslavi.

Branky: 43. a 71. Kulič, 61. Chramosta. Rozhodčí: Jílek - Zlámal, Lhoták. ŽK: Vidlička, Hušek - Ščuk, Janíček. Diváci: 7307

autor: mva
Spustit audio