SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na červnový koncert Imagine Dragons! Podívejte se, kdy soutěžíme

11. duben 2022

Od úterý do čtvrtka ve vysílání rozdáváme celkem 30 lístků na koncert jedné z nejpopulárnějších kapel současnosti. Poslouchejte Dopolední Radiožurnál a zkuste štěstí!

S 46 miliony prodaných alb, 55 miliony skladeb po celém světě a 74 miliardami streamů dohromady jsou Imagine Dragons jednou z nejprodávanějších rockových kapel, která se svým obrovským úspěchem v roce 2010 znovuobjevila tento žánr. Magazín Billboard ohodnotil jejich nahrávky Believer, Thunder a Radioactive jako tři nejlepší rockové skladby desetiletí.

Termíny dvou pražských koncertů v rámci turné Mercury Tour se posunuly o týden – z konce května na 5. a 6. června. Jako předkapela vystoupí kanadská indierocková skupina Mother Mother, která se v České republice představí úplně poprvé.

Imagine Dragons Mercury World Tour

  • Kdy: 5. června 2022 od 16:00
  • Kde: Letiště Praha Letňany

Více informací najdete zde.

Jak soutěžit

Poslouchejte od úterý 12. do čtvrtka 14. dubna Dopolední Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci na Imagine Dragons“. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

Kompletní pravidla najdete zde.

autor: Radiožurnál
Spustit audio