Soutěž v rámci projektu Autoškola národa

10. únor 2011

V soutěži Radiožurnálu a Mladé fronty DNES můžete od 14. února do 26. února 2011 (mimo neděli) vyhrát zajímavé ceny. Přečtěte si plné znění pravidel:

1.
Provozovateli soutěže jsou Český rozhlas 1 - Radiožurnál se sídlem Vinohradská 12, Praha 2 a Mladá fronta DNES se sídlem Karla Engliše 519/11, Praha 5.

2.
Soutěž je vědomostní s možností výběru odpovědi a, b nebo c. Soutěžní otázky se věnují tématu pravidel silničního provozu.

3.
Soutěž začíná 14. února a končí 26. února 2011. Každý den kromě neděle bude vyhlášena jedna soutěžní otázka ve vysílání Radiožurnálu (v časech přibližně 5.10, 8.55 a 13.15 hodin, pokud není zvláštní důvod k programové změně) a bude otištěna jedna (odlišná) otázka v Mladé frontě DNES.

4.
Pro účast v soutěži je třeba zaslat SMS na číslo 9001106 ve tvaru
RADIOZURNAL AUTOSKOLA X JMENO PRIJMENI ADRESA
(pro otázku zveřejněnou ve vysílání Radiožurnálu) nebo ve tvaru
MFDNES AUTOSKOLA X JMENO PRIJMENI ADRESA
(pro otázku otištěnou v Mladé frontě DNES), kde X je písmeno zvolené odpovědi na soutěžní otázku (A nebo B nebo C) a JMENO PRIJMENI ADRESA jsou identifikační údaje odesilatele. Cena SMS je 6 Kč včetně DPH. Na každou soutěžní otázku je možné odpovídat v hlasovacím okně, které je od 5.00 do 18.00 hodin dne, kdy je otázka vyhlášena ve vysílání Radiožurnálu a kdy je otištěna v Mladé frontě DNES. Z každého telefonního čísla je možné v daný den zaslat maximálně 1 odpověď na otázku z Radiožurnálu a 1 odpověď na otázku z Mladé fronty DNES.

5.
Službu provozuje Expansion Group, technicky zajišťuje ATS, infolinka 776 999 199 (po–pá 9.00–16.00), www.platmobilem.cz (dále jen ATS).

6.
Každý den získá 25 soutěžících, kteří odpoví na otázku z Radiožurnálu, a 25 soutěžících, kteří odpoví na otázku z Mladé fronty DNES, denní výhru v podobě měsíčního předplatného Mladé fronty DNES.

Autoškola národa – muži vs. ženy

7.
Z těchto výherců vzejde jeden hlavní výherce každého dne z Radiožurnálu a jeden hlavní výherce dne z Mladé fronty DNES, kteří získají kromě předplatného poukázku na motorový olej Mogul v hodnotě 1.800 Kč.

8.
Po zveřejnění všech soutěžních otázek bude vybráno dvanáct výherců, kteří správně zodpověděli buď všech 12 otázek z Radiožurnálu, nebo všech 12 otázek z Mladé fronty DNES, kteří obdrží hlavní výhru v podobě kurzu bezpečné jízdy na Autodromu v Sosnové u České Lípy.

9.
Jeden z výherců dle bodu 8. získá navíc supervýhru – možnost svézt se v rallyovém voze s Romanem Krestou, případně jiným jezdcem dle možností a okolností závodu, v rámci závodu Rallye Bohemia, k tomu navíc získá garážová vrata Trido Evo na míru v ceně 30.000 Kč a zapůjčení automobilu Ford Focus na víkend s plnou nádrží.

10.
O výhercích soutěže rozhoduje pořadí doručení SMS zpráv. ATS stanoví každý den 2 × 25 denních výherců, z toho dva hlavní.

11.
Po uzavření denního hlasovacího okna stanoví ATS počet doručených správných odpovědí na otázku z vysílání Radiožurnálu. Výsledné číslo bude vyděleno počtem denních cen v soutěži a tento výsledek zaokrouhlen na celé číslo směrem dolů. Takto zaokrouhlené číslo tvoří vítězné pořadí. Každá SMS zpráva se správnou odpovědí doručená v takto stanoveném vítězném pořadí a jeho násobcích (maximálně však do počtu denních cen) je výherní SMS zprávou. V případě méně správných odpovědí, než je počet denních cen, je vítězné pořadí 1.

12.
Hlavním denním výhercem bude u Radiožurnálu i Mladé fronty DNES odesilatel první správné odpovědi ve vítězném pořadí.

13.
Následující den budou jména výherců zveřejněna na stránkách motozurnal.rozhlas.cz a v deníku Mladá fronta DNES.

Autoškola národa

14.
Obdobným způsobem, jako je popsáno v bodech 11 a 12, budou stanoveni výherci hlavní výhry a supervýhry. Výherci budou vybrání z množiny těch, kteří zaslali správné odpovědi na všechny otázky vyhlášené na Radiožurnálu nebo na všechny otázky otištěné v Mladé frontě DNES.

15.
Ceny budou výherci předány, nebo budou odeslány na adresu, kterou sdělil provozovateli soutěže. Provozovatel neručí za ztráty zásilek s cenami či zpoždění způsobené poštou či jiným doručovatelem.

16.
Soutěž je určena posluchačům ČRo 1 - Radiožurnálu a čtenářům Mladé fronty DNES. Nesmějí se jí zúčastnit zaměstnanci a spolupracovníci provozovatelů ve smluvním vztahu a jejich nejbližší rodinní příslušníci.

17.
Provozovatelé si vyhrazují právo změnit podmínky, pravidla a ceny v soutěži, případně soutěž odložit, přerušit, zastavit či prodloužit.

18.
Účastí v této soutěži posluchač bez výhrad přijímá tato pravidla. Poruší-li je, muže být ze hry vyloučen a nemá nárok na cenu. Jakékoliv vymáhání cen, soutěžních výher nebo účasti v soutěži právní cestou je vyloučeno. Finanční plnění výher není možné. Účastí v soutěži každý účastník zároveň souhlasí s tím, že provozovatelé soutěže je oprávněn užít jména a podobizny výherců ve sdělovacích prostředcích a propagačních materiálech provozovatelů, a potvrzuje, že je seznámen se všemi právy, která vyplývají ze zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, tj. zejména s tím, že poskytnutí údajů je dobrovolné a že má právo na přístup k nim.

19.
Soutěžící zároveň souhlasí s tím, že provozovatelé předají sponzorovi soutěže v případě výhry jméno, příjmení, adresu a telefonní číslo soutěžícího za účelem domluvy a zaslání nebo předání ceny. Výherce, který nejpozději ke dni převzetí ceny nedovršil 15 let věku, je povinen cenu převzít spolu se svým zákonným zástupcem nebo v jeho zastoupení.

20.
Plné znění pravidel je uloženo v kanceláři šéfredaktora ČRo 1 - Radiožurnálu a je vystaveno na internetové adrese radiozurnal.cz.

V Praze 10. února 2011
Petr Souček, šéfredaktor ČRo 1 – Radiožurnálu

autor: pes
Spustit audio