SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme do kina na film Paralelní matky. Podívejte se, kdy soutěžíme

24. říjen 2021

Radiožurnál opět rozdá vstupenky, tentokrát na film Pedra Almodóvara Paralelní matky. Od pondělí do středy rozdáme celkem 150 lístků. Zkuste štěstí a nalaďte si Ranní a Dopolední Radiožurnál.

Dvě nastávající matky, Janis a Ana, se potkávají v nemocničním pokoji, kde se připravují na porod. Obě jsou nezadané a obě otěhotněly neplánovaně.

Janis (Penélope Cruz), která je ve středním věku, je z náhodného početí nadšená a na miminko se těší. Puberťačka Ana (Milena Smit) je vyděšená, kajícná a traumatizovaná.

Paralelní matky jsou o předcích a potomcích. Jsou o pravdě skrývající se v minulosti a nejintimnější pravdě jednotlivých postav.
Pedro Almodóvar

Obě ženy si krátí čas společným procházením dlouhých nemocničních chodeb. Janis se snaží Anu povzbuzovat a uklidňovat. Těch pár vyřčených vět, které si během několika hodin vymění, vytvoří mezi nimi velmi úzké pouto. Netuší, že jejich náhodné setkání zkomplikuje a zásadním způsobem změní jejich životy.

Jak soutěžit

Poslouchejte od pondělí 25. října do středy 27. října Ranní a Dopolední Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Celkem se hraje o 150 vstupenek pro 75 výherců. Denně soutěžíme o projekci v Praze, ve středu navíc o vouchery do regionů.

Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky do Prahy“ a ve středu konkrétně „Chci vstupenky do Prahy / Hradce Králové / Olomouce / Ostravy / Jihlavy / Českých Budějovic / Plzně / Liberce / Mladé Boleslavi / Pardubic“. 

Kdy a kde se promítá?

  • Praha: 27. 10. od 20:00 v kině Atlas, Praha 8 - Florenc
  • vouchery do regionů jsou platné v síti multikin Cinestar

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: prh
Spustit audio