SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme do kina na film Moje slunce Mad. Podívejte se, kdy soutěžíme

17. říjen 2021

Radiožurnál opět rozdá vstupenky, tentokrát na animovaný film Moje slunce Mad. Od pondělí do čtvrtka rozdáme celkem 200 lístků. Zkuste štěstí a nalaďte si Ranní Radiožurnál.

Moje slunce Mad


Režie: Michaela Pavlátová
Předloha: Petra Procházková
Scénář: Ivan Arsenjev

 

Helena opouští všední život v rodné Praze, aby se v Kábulu vdala za svého milovaného spolužáka Nazira. Pod jménem Herra začíná v exotickém prostředí novou životní etapu. K vysněné budoucnosti ale nevede jednoduchá cesta. Ne všichni mají tak velké srdce jako Nazir a tolik smyslu pro humor jako hlava rodiny, pokrokový a vřelý dědeček. Herra hledá v novém světě svoje místo, když do jejího života nečekaně vstoupí citlivý chlapec Mad pocházející z dalekých hor. Ukazuje se, že štěstí si člověka může najít v situacích, kde by je nejméně čekal.

Film režisérky Michaely Pavlátové na motivy knihy novinářky Petry Procházkové získal na nejprestižnějším festivalu animovaných filmů v Annecy Cenu poroty v hlavní soutěži.

Jak soutěžit

Poslouchejte od pondělí 18. října do čtvrtka 21. října Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Celkem se hraje o 200 vstupenek pro 100 výherců. Od pondělí do středy soutěžíme o projekci v Praze a ve čtvrtek a o vstupenky v Brně a Hradci Králové.

Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky do Prahy / Brna / Hradce Králové“. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní email.

Kdy a kde se promítá?

  • Praha (Kino Světozor) 20. 10. od 18:00
  • Hradec Králové a Brno – vouchery do kin Bio Central (HK) a Kino Scala (Brno)

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: vma | zdroj: Aerofilms
Spustit audio