SOUTĚŽ: Podívejte se s námi na Světový pohár ve vodním slalomu

15. červen 2017

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme vám pro sadu dárků sportovních od pořadatelů Světového poháru ve vodním slalomu.

Světový pohár ve vodním slalomu se jede už tenhle týden od 16. do 18. června na Vltavě v kanoistickém areálu v Praze Tróji.
Máme pro Vás nejen vstupenky na všechny závody šampionátu, ale i třeba krásné broušené sklo od sklárny Crystal Bohemia z Poděbrad a další dárky.

V Praze se představí kompletní česká reprezentace i široká světová špička, nejlepší světoví vodní slalomáři. V peřejích bude bojovat třeba i bronzový kanoista z Ria a mistr světa Jiří Prskavec, mistryně světa, legenda českého vodního slalomu Štěpánka Hilgertová, mistr světa a stříbrný olympionik Vavřinec Hradilek, Kateřina Kudějová a další.


Radiožurnál bude ze Světového poháru ve vodním slalomu vysílat živě ze stříbrného R-streamu v neděli 18.6.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, dostanete dnes sadu CD, mezi kterými bude zejména aktuální a skvěle přijaté album „57th & 9th“ britského zpěváka, jednoho z nejpopulárnějších světových hudebníků Stinga, který je jednou z hlavních hudebních hvězd Prague Metronome Festivalu, který se odehraje příští týden od 23. do 24. června na pražském Výstavišti.

Sting zde během devadesátiminutového koncertu zahraje vedle rockových songů právě z aktuálního alba 57th & 9th i nesmrtelné hity od The Police nebo oblíbené skladby z přelomu milénia.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Na Metronome festivalu dostanou návštěvníci kromě kvalitní hudby špičkový zvuk, amfiteátr s atmosférou, zastřešené scény, fungující velkokapacitní Wi-Fi či dostatek míst k sezení a další vymoženosti.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio