SOUTĚŽ: Pán prstenů na gigantickém plátně

5. září 2017

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dneska sadu dárků kulturních. Máme pro Vás vstupenky na unikátní představení posledního dílu velkofilmu století, Tolkienova Pána prstenů na gigantickém HD plátně o ploše více než 150 m2 a za doprovodu 250 hudebníků na scéně.

Představení „Pán prstenů: Návrat krále“ v původním znění s českými titulky se za doprovodu symfonického orchestru, sborů a zahraničních sólistů odehraje letos 2. prosince v O2 aréně v Praze.

Půjde opět o jedinečné spojení velkolepé projekce a živého provedení oscarové hudby, což bude určitě mimořádný zážitek. Cena je opravdu exkluzivní, představení 1. i 2. dílu Pána prstenů loni v červnu a letos v únoru bylo zcela vyprodané a mělo obrovský úspěch.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Ke vstupenkám Vám ještě přidáme sadu knížek a DVD, mezi nimi právě i DVD s jedním z filmů z filmové trilogie Pán prstenů.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, dostanete tentokrát dárek jako inspiraci pro strávení volného času s Vašimi dětmi takhle na začátku školního roku. Pošleme Vám rodinnou vstupenku do pražské ZOO, kde budete moci obdivovat třeba dva malé slony, Maxmiliána a Rudolfa.

Seznámit se už můžete s paterčaty gepardů, s červnovým mládětem lachtana jihoafrického nebo mláděte bizona, v Africkém domě navštívit velmi oblíbenou hrabáčici kapskou Nyotu, která právě oslavila svoje první narozeniny či poznat novou samici pandy červené, která do pražské ZOO přišla ze Švédska na konci letošního května.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio