SOUTĚŽ: Opalovací krém, batoh a vstupenky do letního kina

4. červenec 2017

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dneska sadu dárků na léto, na prázdniny . Budeme pro Vás mít jednak značkovou cestovní tašku nebo batůžek, které jsou využitelné nejen na turistiku, ale i při cestách po městech.

K tomu Vám přidáme prostředky na opalování od značek Actinica nebo Daylong, které jsou z těch, co se snaží naučit lidi, jak se správně chovat na sluníčku a jsou partnerem projektu „Stan proti melanomu“.

A k tomu ještě pro Vás máme další vyloženě „letní cenu“ a to permanentky do letního kina na libovolná představení celého Karlínského filmového léta, jehož už 15. ročník se tradičně odehrává až do 6. září v zahradě Českého rozhlasu Regina. Vybrat si můžete z české i zahraniční produkce a těšit se můžete i na nevšední filmové zážitky.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, dostanete dneska sadu knížek, třeba pro Vaše letní čtení. Bude mezi nimi např. kniha „Malé černé a devět žen“, což je půvabný, vtipný a hravý román, ve stylu filmu „Láska nebeská“, vynalézavě propojující osudy devíti žen prostřednictvím jedněch malých černých šatů.

Do sady přidáme i něco pro sportovní fanoušky, první číslo nového českého čtvrtletníku pro fotbalovou kulturu Football Club. Časopis má 180 stran čtení na léto od českých i zahraničních autorů, například Jindřich Šídlo píše o svých útrapách fanouška Arsenalu, opory Slavie Deli a Ngadeu vyprávějí o tvrdých začátcích v Africe. Publikace vás zavede třeba i do obávané bruselské čtvrti Molenbeek nebo za příběhem lásky i násilí do Brazílie.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio