SOUTĚŽ: Oblíbené představení Kniha džunglí opět na Jatkách78. Soutěžte s námi o vstupenky!

8. květen 2023

Od pondělí 8. do středy 10. května ve vysílání Ranního Radiožurnálu soutěžíme o 30 vstupenek na představení Kniha džunglí, kterou budou opět po roce uvádět Jatka78 v Azylu78.

Kniha džunglí byla beznadějně vyprodána ještě před samotnou premiérou v červnu 2022. Uvedení v květnu a červnu 2023 budou po roce jedinou příležitostí, kdy toto kritikou i diváky oceňované dobrodružství pro celou rodinu můžete vidět.

Hudebně-taneční adaptaci Kiplingovy Knihy džunglí vytvořili hudební skladatel Marko Ivanović a režisér a scénograf Matěj Forman. Inscenace s choreografií Štěpána Pechara a kostýmy Andrey Sodomkové vznikla ve spolupráci s Divadlem bratří Formanů, DEKKADANCERS a Českou filharmonií.

Jak soutěžit

Poslouchejte od pondělí 8. do středy 10. dubna Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci na Knihu džunglí“. Vyhraje každý desátý v pořadí. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní email.

Představení Kniha džunglí

  • 1.6., 15.6. a 16.6. v 19:00
  • Azyl78, Praha
autor: Radiožurnál | zdroj: Jatka78
Spustit audio