SOUTĚŽ: Nespěte pod širákem, máme pro vás stan

5. červenec 2017

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dneska další z dárků na léto, dárek sportovně turistický. Máme pro Vás značkový stan Husky pro 4 osoby.

Využijete ho zejména, pokud milujete aktivní turistiku nebo relaxování v kempu, snadno se totiž skládá, je lehký a prostorný. Stan je vhodný i pro horolezectví, je totiž velmi stabilní, má lehkou, ale pevnou duralovou konstrukci a kolíky k ukotvení.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, dostanete sadu knížek pro vaše letní čtení. Bude mezi nimi i úplná novinka, knížka velmi oblíbené a úspěšné autorky Radky Třeštíkové. Nový román se jmenuje Osm a je to příběh o partnerských a rodinných vztazích, o několika láskách, okořeněný detektivní zápletkou, která slibuje napětí.

Mezi knížkami budou i další noviny z vydavatelství Albatros, který je také jedním z partnerů našeho nového projektu Planeta R, který jsme odstartovali v pondělí 3. července – pokud se do projektu se svými dětmi zapojíte, budete moci vyhrát i v něm moc pěkné knihy pro děti a mládež třeba právě z Albatrosu.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio