SOUTĚŽ: Nenechte si ujít koncert irsko-amerických The Gloaming

16. říjen 2017

Pokud dnes odpovíte správně na všechny tři položené otázky, dostanete cenu gastronomickou. Máme pro Vás tzv. Kanga box mini, což je mini verze profesionálního termo-boxu, který uchová potraviny v chladu nebo v teple.

V tomto mini provedení se hodí jak v profesionální kuchyni třeba na uchování nebo transport bylinek nebo krájeného ovoce, v domácím použití je vhodný na svačinu, ale můžete si do něj dát třeba i chlazené pivo v plechovce.

K tomu přidáme tyčový mixér Bruno s ergonomickým designem a snadným ovládáním. Ten do soutěže věnovala společnost Isolit-Bravo, která je ryze českým výrobcem domácích elektrospotřebičů.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte jen na dvě otázky správně, dostanete vstupenky na jedno z představení mezinárodního festivalu Struny podzimu, který se koná od 20. října do 9. listopadu na různých místech v Praze.

Je to jeden z nejinovativnějších českých hudebních festivalů, program stejně jako v předchozích ročnících nabídne vybraný mix jazzu, klasiky, tradice i experimentu.

Konkrétně dostanete vstupenky na koncert irsko-amerických The Gloaming, kteří dokonale zapadají do festivalové filozofie, jsou pevně usazeni v hudební křižovatce stylů, kde se střetávají tóny tradiční irské hudby s moderními odstíny jazzu i soudobé vážné a experimentální hudby. Koncert se koná 20. října ve Fóru Karlín.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio