SOUTĚŽ: Nechte se rozmazlit v luxusní restauraci Nostress

5. květen 2017

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás cenu „gastronomickou“. Je to tentokrát poukázka do luxusní restaurace NOSTRESS v samém centru Prahy, která vaří mezinárodní kuchyni, zejména pak thajskou a francouzskou.

Součástí podmanivého designového prostoru restaurace je i stálá galerie, kde si můžete prohlédnout či koupit fotografie a obrazy vybraných tvůrců.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, dostanete cenu sportovní. Čeká vás balíček se sportovním nápojem Gatorade, který je novým oficiálním sportovním nápojem RunCzech běžecké ligy.

Balíček, který Vám zašleme, obsahuje velké balení sportovního nápoje Gatorade, vhodného pro profesionální i amatérské sportovce, v instantní podobě. K tomu ještě přidáme originální Gatorade sportovní láhev.

Pokud budete chtít nápoj vyzkoušet co nejdříve, k pražskému maratonu je připravený tzv. Maratonský víkend a jeho rámci je na sobotu 6. května je poprvé připravený tzv. rodinný den, v rámci kterého si se svými dětmi můžete zaběhnout právě rodinný minimaraton nebo si třeba s pejskem dát Procházku se psy a připravený i další doprovodný program.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio