SOUTĚŽ: Dostaneme vás na pražské Primátorky a přidáme stylový klobouk

31. květen 2017

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, dostanete cenu od pořadatelů a partnerů už 104. ročníku slavného veslařského závodu pražských Primátorek a přidáme poukaz na nákup stylového klobouku.

K Vltavě se sjedou nejlepší čeští veslaři, závodu mužských osmiveslic už dlouhé roky kraluje zkušená posádka Dukly Praha, která bude patřit k velkým favoritům i letos, kdy se pokusí o 38. vítězství v řadě. Budete tak mít jedinečnou šanci vidět v Praze hvězdy světového veslování.


Závod se koná od pátku 2. do neděle 4. června na Vltavě v Praze na Rašínově nábřeží.

Primátorky nejsou jen jednodenní záležitostí, již posedmé se v pátek pojedou stále populárnější Univerzitní osmy, do nichž se tradičně zapojují i posádky ze zahraničí, doprovodný program k tomu připravuje naše sesterská stanice Wave.

V sobotu jsou na programu rozjížďky a doprovodný program pro diváky, kteří se mohou například svézt na gondolách. Primátorky završí nedělní finálové jízdy, kde se přestaví ti nejlepší.

V neděli se můžeme přijít podívat i „na nás“ – Radiožurnál bude opět vysílat z Primátorek živě z našeho krásného stříbrného mobilního studia R-stream.

Protože na podobné akce, jako jsou veslařské závody, se stejně jako třeba na dostihy, chodí v kloboucích, dostanete také voucher v hodnotě 2000 Kč na nákup klobouků Tonakm jednoho z největších a nejvýznamnějších světových výrobců pokrývek hlavy.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

K tomu Vám ještě zašleme vstupenky do saunového světa Saunia, které představuje nový koncept saunového světa. Na jednom místě je několik druhů moderních a velkých saun i parní lázeň.


Saunování je populární i v letních měsících, v saunách se konají různé speciální akce, připravují se saunové ceremoniály, saunování při svíčkách, saunové show nebo saunové divadlo.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, dostanete dneska vstupenky na Speedway Grand Prix v ploché dráze. Závod se koná v sobotu 10. června na pražském stadionu Markéta.


Speedway Grand Prix je seriálem individuálního Mistrovství světa jednotlivců na krátké ploché dráze.

Na Markétě se představí šestnáctka nejlepších světových jezdců, nebudou chybět čtyři mistři světa a na divokou kartu pojede za ČR nejlepší současný český jezdec Václav Milík. Budete tak moci být svědky tvrdých a nelítostných bojů o body do seriálu o titul mistra světa na ploché dráze.

V Praze se bude jednat už o 21. ročník závodu, žádný jiný pořadatel na světě se podobnou sérií pochlubit nemůže. Návštěvnost se při Grand Prix šplhá až na 10 tisíc diváků.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio