Ředkvičkový salát
Když ředkvičky nakrájíte na drobné kousky, můžete to použít i jako pomazánku .
Ingredience
- 1 svazek ředkviček
- 100 g eidamu
- 3 lžíce majonézy
- 2 lžíce měkkého tvarohu
- sůl, pepř
Postup:
- Ředkvičky omyjeme a nakrájíme nebo nastrouháme na plátky.
- Přidáme jemně nastrouhaný eidam.
- Majonézu smícháme s tvarohem, podle chuti osolíme a opepříme a vmícháme do ředkviček se sýrem.
- Podáváme s kouskem pečiva.
Související
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka