Podívejte se s námi zdarma na Jezdecký festival!

21. březen 2017

Jezdecká sezona otvírá již čtvrtý ročník Zimního Jezdeckého poháru, jehož vrcholem bude opět Jezdecký festival v Lysé nad Labem a díky naší soutěži můžete být u toho. Nalaďte si Radiožurnál po půl jedné odpoledne!

Pokud odpovíte správně na všechny tři otázky, dostanete od nás nejen vstupenky na Jezdecký festival, ale také volný vstup pro dvě osoby na letošní akce na Výstavišti v Lysé nad Labem a přidáme pobyt se snídaní pro dvě osoby v hotelovém resortu Panská lícha v Brně, jehož součástí je i jezdecký areál s krytou osvětlenou jízdárnou.

Jezdecký festival na výstavišti v Lysé nad Labem je jedinou akcí pořádanou v České republice, při níž se v jedné závodní aréně konají oficiální soutěže hned ve čtyřech jezdeckých disciplínách. Další jsou navíc prezentovány formou ukázek během sobotní show a v rámci vsuvek do přestávek sportovního programu.

Vedle sportovního klání nebude chybět také tradiční sobotní večerní show. Při té můžete zhlédnout rozmanité ukázky výcviku a práce s koňmi nebo přehlídku různých koňských plemen.


Jak soutěžíme?
Postupně Vám položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na dvě otázky správně, dostanete sadu knih, mezi kterými bude zejména novinka v Česku oblíbeného jihoafrického spisovatele Deona Meyeras názvem Kobra. Meyer je znalcem jihoafrického krimi podsvětí, je držitelem celé řady prestižních literárních ocenění.

Podle jeho knih se točí televizní seriály i filmy. Jeho knihy jsou „ve druhém plánu“ také výpovědí o střetávání různých kmenů a kultur a jejich vzájemné nevraživosti či naopak o sympatiích.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio