Olomoučtí fotbalisté na hřišti Bohemians vedli, vítěznou sérii přesto neprodloužili

24. září 2023 12:58

Fotbalisté Olomouce dvakrát vedli, přesto v devátém ligovém kole prohráli s domácími Bohemians 2:3. Fanoušci viděli v zaplněném Ďolíčku několik krásných gólů. A ta vůbec nejhezčí trefa byla zároveň tou vítěznou.

Byla to skvělá týmová akce Bohemians, která v 77. minutě rozhodla. Jan Matoušek trefil levý horní roh branky a prosadil se poprvé v ligové sezoně.

Pohlednou kombinaci domácích ocenil taky záložník Olomouce Filip Zorvan. „Rozhodující gól se musí pochválit. Bohemians to udělali krásně, dali si to na jeden dotek. Byla to rychlá akce. Asi těžko s tím šlo něco dělat,“ chválil soupeřův krásný zásah Filip Zorvan.

Rozhodující gól se musí pochválit. Bohemians to udělali krásně, dali si to na jeden dotek.
Filip Zorvan, záložník Sigmy Olomouc, o vítězné trefě soupeře

I on přispěl svým dílem v přehlídce gólů. Skóroval technicky na zadní tyč, míč se ještě otřel o břevno. Zorvan potom musel hledat v paměti povedenější ránu. „Možná první za Plzeň, když jsem přeloboval Hrušku asi z třiceti metrů. Tento se taky povedl, bohužel to bylo k ničemu,“ litoval Zorvan.

K ničemu byla proto, že Bohemians dokázali díky útočníkům Prekopovi a Puškáčovi dvakrát vyrovnat. A díky Matouškovi nakonec i zvítězit.

Jak utkání hodnotili další aktéři? Poslechněte si v kompletní reportáži výše.,

Chcete mít zprávy (nejen) z vašeho kraje pořád při ruce? Odebírejte Zprávy ČRo Olomouc ve svých podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

Spustit audio