NHL hlásí návrat do Prahy! V O2 areně se střetnou San Jose Sharks s Nashvillem Predators. S Radiožurnálem a Radiožurnálem Sport si užijete hokejový svátek

22. duben 2022

Hokejové fanoušky zasáhla skvělá zpráva! Po třech letech se do Prahy vrací nejprestižnější hokejová klubová soutěž NHL. Základní část sezony 2022-2023 zahájí v Praze v 02 areně souboj San Jose Sharks s Nashvillem Predators! Vzájemné zápasy odehrají v pátek 7. října a v sobotu 8. října. Stanice Radiožurnál a Radiožurnál Sport je mediálním partnerem akce a z obou zápasů odvysílá přímé přenosy!

Kdo z českých reprezentantů by se mohl prohánět v 02 areně? V dresu San Jose Sharks se čeští fanoušci mohou těšit na útočníka Tomáše Hertla a obránce Radima Šimka. Na soupisce Nashville Predators figuruje brankář David Rittich. Ještě před hokejovým nájezdem do Prahy se v rámci NHL Global Series Challenge 2022 Predators představí 3. října proti SC Bern a Sharks 4. října proti Eisbären Berlín.

Hned dvakrát si jako hráč NHL v Praze zahrál i Radim Vrbata, jednou v dresu Tampy Bay a podruhé v barvách Phoenixu. „Utkání v Evropě jsem vždy bral jako zpestření a moc jsem se do Prahy těšil. Z pohledu diváka to byl vždy velký boj o lístky a my jako čeští hráči jsme se snažili od Kanaďanů a Američanů stáhnout lístky navíc pro naše kamarády a rodiny,“ vzpomíná na dvě návštěvy Prahy bývalý hokejový útočník. 

V České republice se doposud odehrálo pět zápasů základní části NHL, které se všechny odehrály v pražské O2 areně. Vstupenky do 02 areny na říjnové duely půjdou do prodeje v pátek 29. dubna od 9:00. V případě, že nebudete mezi šťastlivci, kteří se dostanou do haly, tak vám vše podstatné nabídne exkluzivní vysílání Radiožurnálu a Radiožurnálu Sport!

 

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související