Mikolanda: Přeji West Hamu, aby si zahrál finále Evropské konferenční ligy a ukázal se v Praze

12. květen 2023

Co se dělo v pondělním programu Premier League, kdy padlo ve třech zápasech nevídaných 23 gólů? Co schází West Hamu k tomu, aby po víc jak 40 letech dosáhl na zisk některé z prestižních trofejí? Trojice expertů na anglický fotbal Jan Pěruška, Petr Mikolanda a Adam Weidenthaler rozeberou i situaci ohledně záchranářských bojů v Premier League. Jaký tým prestižní anglické soutěže dbá na ekologii? Užijte si fotbalovou talkshow a navnaďte se na nabitý zápasový víkend. 

I přes všechny peripetie se zdá, že sezona pro West Ham bude ještě úspěšná. Anglický klub se odpoutal z příček, které znamenají sestup z Premier League a v úvodním semifinále Evropské konferenční ligy porazil Alkmaar 2:1 a nakročil k postupu do finále.

Zachránění jsou, sedm bodů náskok na sestupové místo je dostatečné. Doufám, že už to nemůžou ztratit. V zápase Evropské konferenční ligy je dobře, že včera zápas otočili, ale pouze je to pořád jen poločas. Moc bych si přál, aby si West Ham zahrál finále soutěže tady v Praze,“ přeje si Petr Mikolanda.

Jaké výročí slaví slavná Premier League? Pár historický čísel přidá milovník statistik Jan Pěruška. Proč si Adam Weidenthaler myslí, že by se měl Tottenham po sezoně rozloučit s brankářem Hugo Llorisem? Bude nedělní duel mezi Evertonem a Manchesterem City nejtěžší zkouškou pro Citizens v závěrečném boji o titul? S mikrofonem do Anglie odpoví. 

autoři: Jan Pěruška , rej
Spustit audio

Související