Liberecký trenér Jaroslav Šilhavý jedná o angažmá v Jablonci

15. duben 2014

Fotbalový Jablonec jedná o příchodu libereckého trenéra Jaroslava Šilhavého. Dvaapadesátiletý trenér účastníka jarní fáze Evropské ligy by v případě úspěchu jednání přišel do Jablonce po skončení sezony.

„To, že jsme se sešli, je pravda, ale není podepsaný žádný dokument. Až bude něco jisté, budeme informovat,“ potvrzuje Českému rozhlasu jednání s libereckým trenérem sportovní ředitel jabloneckého klubu Petr Flodrman.

Jaroslavu Šilhavému končí po této sezoně v Liberci smlouva v Liberci. „Informoval nás, že má nabídky z Gambrinus ligy i ze zahraničí, a dali jsme mu svolení k jednání,“ vyjádřil se na webu libereckého klubu sportovní ředitel Slovanu Jan Nezmar.

Podle serveru sport.cz by Jaroslava Šilhavého mohl v Liberci nahradit varnsdorfský trenér Zdenko Frťala. Na uvolněný post trenéra Varnsdorfu by pak přišel současný trenér Jablonce Roman Skuhravý.

Dvaapadesátiletý Jaroslav Šilhavý působí v Liberci od roku 2011. Získal s ním jeden mistrovský titul a v letošní sezoně dovedl Slovan do jarní fáze Evropské ligy. Do roku 2009 působil také v roli asistenta u národního týmu.

autoři: jsu , vman
Spustit audio