KULTURNÍ TIPY: Koncert J.A.R. nebo „Sraz českých autobohémů“ kapely Wohnout

22. květen 2020

„Živáku se nic nevyrovná“ - tak láká ve videopozvánce zpěvák Oto Klempíř na online koncert skupiny J.A.R. V pátek večer si můžete zazpívat také s kapelou Wohnout, která bude mít koncert s názvem „Sraz českých autobohémů“. Ondřej Havelka pak provede posluchače Českého rozhlasu Vltava dalším online koncertem Pražského jara.

J.A.R

J.A.R. zvou na svůj online koncert do Lucerna Music Baru videem se zpěvákem Oto Klempířem.

Pražské jaro online

Večer bude vysílat Český rozhlas Vltava pro příznivce klasiky jeden z online koncertů Pražského jara. V živém přenosu od osmi hodin zahrají mladí hudebníci z pražské hudební akademie a večerem posluchače provede Ondřej Havelka.

Leoš Mareš na autodromu

Na mosteckém autodromu od osmi hodin vystoupí Leoš Mareš. Na parkoviště může dorazit maximálně pět set aut a pokud budete mít špinavé přední sklo, můžete si ho na místě také omýt.

Sraz českých autobohémů

Večer rozezní pražské Výstaviště písničky kapely Wohnout. Koncert, který skupina odehraje na střeše pojízdného autobusu, můžete vidět z pohodlí svého auta od sedmi hodin večer.

autor: hrc
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.