KULTURA ONLINE: Ben Cristovao, Anna K, Dyk, Mirai, Pokáč a mnoho dalších. Sledujte festival Spolu jedním hlasem

10. duben 2020

Prázdné kluby, rozestavěná pódia, zavřené zkušebny a stále rostoucí počet lidí, kteří v současné situaci přicházejí o práci. I proto se hudebníci, umělci a organizace spojili a stále nabízejí kulturní zážitky přes sociální sítě. Dnes v 16.00 hodin začíná velký online festival Spolu jedním hlasem. Umělci, youtubeři a sportovci tak chtějí z pódia pražského Lucerna Music Baru a z dalších míst podpořit sbírku na podporu sociálních služeb.

Vystoupí třeba David Koller, Jaroslav Uhlíř, Ben Cristovao, Wohnout, Anna K, Marta Jandová, Vojta Dyk, Matěj Ruppert, Mirai, Xindl X, Pokáč, Lenny, UDG a mnoho dalších. Někteří usednou také na křeslo Honzy Dědka v jeho talkshow 7 Pádů. Chybět nebude ani zábava pro děti a pohledy do zákulisí. Celá šestihodinová akce bude on-line streamována na kanálech platforem youtube, facebook a částečně i instagram. Více informací najdete na webu www.spolujednimhlasem.cz.

Dnes v 15.00 hodin startuje také nekomerční internetová stanice  United Live Radio, která bude po dobu 30 dnů suplovat nedostatek zážitků z aktuálně prázdných klubů, sálů a zrušených festivalů. Pro posluchače připravuje specializované pořady. Dnes od 20.00 hodin vystoupí se svým hudebním strojem času třeba Moimir Papalescu. Za projektem stojí přední české festivaly a kluby. Stanici si můžete naladit na www.unitedliveradio.cz.

V rámci live streamů Kultura do domu, které pořádá pražské Rock Café, dnes vystoupí kapela Gipsy.cz. Kapelu i klub můžete podpořit zakoupením virtuální vstupenky podle svých možností. Hodinový koncert začíná v 18.00 hodin.

autor: lov
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka