Kam za sportem o víkendu?

15. březen 2012

Hlavním magnetem nabídky sportovních akcí v závěru tohoto týdne je určitě zápas jednadvacátého kola fotbalové Gambrinus ligy, v němž hostí Sigma Olomouc Slovan Liberec. Hraje sev sobotu od šestnácti hodin. Olomoučtí fotbalisté potřebují potvrdit senzační vítězství z předcházejícího kola v Plzni. Pokud se jim podaří zdolat dalšího favorita, pak si velmi vylepší své postavení v boji o záchranu v soutěži.

Příznivci sportu mohou v sobotu po fotbale zamířit hned na hokej. Od osmnácti hodin se totiž HC Olomouc střetne s Piráty Chomutov. Severočeši vedou v semifinálové sérii dva nula, když dvakrát uspěli na domácím ledě. Teď je čekají dva zápasy na Hané. Ten druhý v neděli od sedmnácti hodin. K postupu jsou potřeba čtyři výhry.

V závěrečném kole dlouhodobé části extraligy volejbalistek změří v sobotu síly Agel Prostějov s Univerzitou Palackého Olomouc. Střetnutí začne v Prostějově v sedmnáct hodin.

V neděli od půl jedenácté se na domácím hřišti představí oba zástupci střední Moravy v extralize házenkářů. Sokol Přerov se utká s Jičínem, Cement Hranice s Kopřivnicí.

autor: min
Spustit audio