Jihlavští fotbalisté vstupují do přípravy na novou sezonu

21. červen 2015
Zprávy z

Fotbalisté FC Vysočina zahajují letní přípravu na nový ročník Synot ligy. Po třítýdenní dovolené je čeká v pondělí 22. června první trénink, ve středu pak odehrají úvodní přátelský duel.

24. června sehraje Jihlava ve Žďáře nad Sázavou první přípravný zápas proti Slovanu Bratislava. Společně s pátečním utkáním proti pražské Dukle půjde o duely projektu Československé fotbalové srdce, který chce fanoušky nalákat na dobrý fotbal a také přivést k prázdninové návštěvě Vysočiny.

Začátkem července se jihlavští fotbalisté pokusí získat Perleťový pohár. Na tradičním turnaji v Žirovnici, kde FC Vysočina obhajuje prvenství z loňského roku, se Jihlava nejdřív utká s Českými Budějovicemi a pak s pražskou Slávií, nebo prvoligovým nováčkem ze Zlína.

Po turnaji v Žirovnici se klub z Vysočiny přemístí na soustředění do Rakouska, kde nastoupí k dvěma přátelským utkáním proti zahraničním soupeřům. V sobotu 18. července pak Jihlava sehraje na domácím trávníku generálku před startem Synot ligy proti druholigovému Táborsku. Nejvyšší tuzemská fotbalová soutěž začne 25. července.

Program letních přípravných zápasů FC Vysočina:

24. června: Slovan Bratislava - FC Vysočina
26. června: Dukla Praha - FC Vysočina
28. června: Žebětín - FC Vysočina
4. července: Č. Budějovice - FC Vysočina
8. července: duel se zahraničním soupeřem v Rakousku
11 července: druhé utkání se zahraničním soupeřem v Rakousku
18. července: FC Vysočina - FC Táborsko

autor: jak
Spustit audio