Jihlavští fotbalisté udolali Jablonec

28. říjen 2013
Fandíme s vámi

Fotbalisté Jihlavy se rychle odpoutali z posledního místa prvoligové tabulky. Po sobotní výhře Znojma nad Příbramí 3:0 sice Vysočina na chvíli klesla na šestnácté místo, ze dna tabulky ale poskočila na jedenáctou příčku díky vítězství nad Jabloncem 3:2.

Ve Fandíme s vámi se o své dojmy ze zápasu podělili střelec dvou gólů Haris Harba a také jihlavský gólman Jaromír Blažek, který pochytal řadu jabloneckých střel. Už ve středu čeká Vysočinu další důležitý duel, když doma od 17 hodin odehraje odvetu osmifinále Poháru České pošty proti Olomouci.

Házenkáři Nového Veselí výborně vstoupili do nové prvoligové sezony. Tým z Vysočiny třikrát za sebou zvítězil, jenže teď hráči třikrát po sobě smolně prohráli o jednu branku. Hostem sportovního magazínu byl Miroslav Chlubna, který poodkryl letošní ambice Nového Veselí v první lize.

autor: jak
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.