Hudební soutěž Radiožurnálu: Vyhrajte vstupenky pro dva na koncert Jamieho Culluma

2. leden 2020

Pokud dne 2. 1. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dnes cenu kulturní.

Zašleme Vám už teď 2 vstupenky na skvělý pražský koncert Jamieho Culluma, britského zpěváka a klavíristy, který je přezdívaný „Sinatra v teniskách“, poprvé v Praze vystoupí v květnu 2020.

Koncerty Jamieho Culluma jsou neuvěřitelné a nezapomenutelné, tento výjimečný hudebník a showman při nich předvádí skutečnou show v tom nejlepším slova smyslu - s obrovskou lehkostí a virtuozitou přechází od strhujícího jazzu k popu a zpět, bubnuje i na piano nebo beatboxuje. Do Prahy přijede v rámci turné k nové desce nazvané Taller, která vyšla letos v červnu. V České republice už vystupoval na Colours of Ostrava, v Praze se představí poprvé naživo a to 12. května 2020 v novém prostoru O2 universum.

Jamie Cullum za dvacet let své hudební kariéry změnil mnoha miliónům lidí názor na jazz, který vkusně a s vytříbenou lehkostí spojuje s popem. Za své nahrávky, kterých prodal více než kterýkoliv britský jazzman v historii, byl nominován na Grammy, Zlatý glóbus nebo Brit Awards.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dostanete tentokrát cenu hodící se k začátku nového roku, která Vám umožní jít do něj vyloženě s úsměvem.

Máme pro Vás totiž dárkový balíček, pěknou dárkovou taštičku plnou bylinné ústní kosmetiky od společnosti HERBADENT, která je partnerem sbírky Světluška našeho Nadačního fondu Českého rozhlasu.

Pošleme Vám takový „kompletní balíček pro zdravá ústa“, který obsahuje bylinné zubní pasty, ústní vodu, bylinný gel a roztok na dásně.

Nadační fond Českého rozhlasu organizuje, jak určitě víte z našeho vysílání, každoročně nejen sbírkové dny, ale i Koncert pro Světlušku nebo Noční běhy pro Světlušku, které se už teď chystají na příští jaro.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Ani pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo a současně překvapení od Radiožurnálu.

autor: Radiožurnál
Spustit audio