Fotbalisté pražské Dukly a Příbrami odehrají duel, který byl anlován kvůli výpadku proudu

28. říjen 2014

Fotbalisté Dukly Praha a Příbrami shodně doufají, že dnes večer budou moci odehrát celý duel 11. kola Synot ligy. Před jedenácti dny totiž bylo jejich utkání kvůli opakovaným výpadkům světel v poločase ukončeno a od čtvrt na devět budou hrát zápas znovu od začátku.

Jásot nad postupným rozsvěcením světel na Julisce byl minule skoro větší, než radost z gólů. Tentokrát by se ale diváci měli radovat jen z fotbalové krásy. Technici elektrické obvody pod hřištěm zkontrolovali, vyzkoušeli a stejný problém by znovu nastat neměl.

„Půjdeme do nového utkání s výborným soupeřem, hraje doma, je favoritem střetnutí. Navíc vyhrál venku výrazným rozdílem, takže je v pohodě. Bude to těžký venkovní zápas.“

Ze slov příbramského trenéra Pavla Tobiéše je patrné, že minimálně on nepovažuje opakovaný zápas za nic speciálního, zkrátka další utkání a nezáleží na tom, že už poločas měli jeho svěřenci za sebou. A ani s odstupem času si Tobiáš nemyslí, že by ukončení utkání ve chvíli, kdy Příbram prohrávala 1:2, bylo pro jeho tým výhodné.

„Opravdu jsem chtěl ten zápas dohrát. O poločasové přestávce jsem v kabině cítil, že tam je dobrá atmosféra, duněly tam kopačky. Dobře jsme vystřídali, hráli jsme v tu chvíli na dva útočníky, bylo to dobře nastartované,“ pokračuje Pavel Tomiáš.

„Je to pro nás škoda, vedeme a zápas se bude celý opakovat, ale jsou to okolnosti, se kterými my hráči pramálo uděláme.“ Tušení dukelského Marka Hanouska se vyplnilo, předchozí poločas byl vymazán a dnes večer čeká diváky na Julisce znovu celý zápas Dukly s Příbramí, s jediným rozdílem, že tentokrát nikdo z příchozích nemusí platit vstupné.

autoři: mch , jam
Spustit audio