České Radiokomunikace jsou novým členem organizace WorldDAB

31. květen 2019

Operátor je v oficiálním dokumentu prezentován jako přední český poskytovatel unikátního řešení pro televizní, rozhlasovou a internetovou distribuci.

České Radiokomunikace jsou od února letošního roku novým členem organizace WorldDAB, jejíž zástupci se podílejí na úspěšné implementaci a rozvoji digitálního rozhlasového vysílání po celém světě. Spolu s Českými Radiokomunikacemi se staly novými členy také společnosti Antennentechnik ABB Bad Blankenburg GmbH, Telechips Inc. a Telediffusion D’Algerie (TDA). Organizace WorldDAB o novince informovala v rámci svého včerejšího newsletteru.

Operátor je v oficiálním dokumentu WorldDAB prezentován jako přední český poskytovatel unikátního řešení pro televizní, rozhlasovou a internetovou distribuci, a to díky své infrastruktuře umožňující zákazníkům poskytovat a nabízet kvalitní mediální obsah. České Radiokomunikace zajišťují pro Český rozhlas, který je již členem WorldDAB dávno, provoz jeho multiplexu ČRo DAB+. Ten v současné době pokrývá svým signálem přibližně šedesát procent populace.

autor: lukpo
Spustit audio

Související