Zápasy NHL v Praze se blíží! Zasoutěžte si s námi o vstupenky na hokejovou show!

25. září 2022

Po třech letech se do Prahy vrací nejprestižnější hokejová klubová soutěž NHL. Základní část sezony 2022-2023 zahájí v Praze v 02 areně souboj San Jose Sharks s Nashvillem Predators! Vzájemné zápasy odehrají v pátek 7. října a v sobotu 8. října. Stanice Radiožurnál a Radiožurnál Sport je mediálním partnerem akce a z obou zápasů odvysílá přímé přenosy! Jste hokejoví fanatici? Zasoutěžte si s námi o lístky na hokejový svátek v našem vysílání! Každý všední den je tu šance!

Kdo z českých reprezentantů by se mohl prohánět v 02 areně? V dresu San Jose Sharks se čeští fanoušci mohou těšit na útočníka Tomáše Hertla a obránce Radima Šimka. A soupisky věhlasných týmů jsou opravdu nabité. To si nesmíte nechat ujít. 

Čtěte také

Soutěž

Chcete se podívat na nejlepší hráče světa přímo v O2 areně? Tak se zapojte do soutěže, která poběží ve vysílání Radiožurnálu Sport od 26. září do 7. října! Každý všední den budeme soutěžit ve čtyřech časech. Poslouchejte nás celý den, získáte tím větší šanci na výhru. Ve hře budou vždy dvě vstupenky pro výherce. V týdnu od 26. září do 30. září budeme soutěžit o vstupenky na veřejný trénink, který je v plánu ve čtvrtek 6. října.

V týdnu od 3. října do 7. října si zasoutěžíme o vstupenky na jednotlivé zápasy, nejdříve na páteční duel a poté na sobotní utkání. Zkusíte s námi štěstí? Tahle příležitost už se nemusí opakovat. Poslouchejte naše vysílání od rána do večera, odpovězte moderátorovi správně na otázku a dostaňte se na hokejovou show. Každý posluchač se může soutěže zúčastnit pouze jednou!

V případě, že nebudete mezi šťastlivci, kteří se dostanou do haly, tak vám vše podstatné nabídne exkluzivní vysílání Radiožurnálu a Radiožurnálu Sport! Budeme na tréninku i na zápasech a vše uslyšíte v přímém přenosu. 

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související