Zápasnice MMA Martina Jindrová: Nejraději zápasy ukončuji K.O. v postoji pravým hákem nebo loktem

30. březen 2022

Hostem Davida Novotného ve sportovní talkshow Na place je zápasnice MMA Martina Jindrová, která si během kariéry prošla i kickboxem a thajským boxem. Svými nedávnými výkony si vybojovala i smlouvu v prestižní zámořské soutěži PFL. Proč nezůstala u plavání, tenisu nebo fotbalu, kde v mládí začínala? Jaké měla od dětství předpoklady pro drsný sport? Co jí pomáhá před vstupem do klece? Vnímá během zápasů pokyny trenéra? Poslechněte si celý rozhovor s živelnou bojovnicí!

Kdo Tě překecal, aby jsi se místo kickboxu začala věnovat MMA zápasům?

Úplně jsem to neočekávala, ale trenér Petr Ondruš mi rázem domluvil první zápas MMA a už jsem se na to musela připravovat.

Jaké si stavíš vzdušné zámky budoucnosti?

Bavilo by mě dělat kondiční trenérku, samozřejmě bych se chtěla věnovat třeba jednomu konkrétnímu tenistovi a jezdit s ním po turnajích. Nebránila bych se ani tomu dělat masérku, plánuji si udělat masérský kurz.

MMA zápasnice Martina Jindrová v talkshow Na place

Netajíš se tím, že před zápasy provozuješ sex. Jak to pomáhá ve sportovním výkonu?

Když mám sex před zápasem nebo před tréninkem, tak mě to vždy nakopne a cítím se hlavně na tréninku agresivnější a natěšenější. Odreaguji se přitom a pomáhá mi to, že jsem uvolněnější.

Jaké je tvé oblíbené ukončení zápasu?

Ideální je K.O. v postoji, třeba pravým hákem. Vždy jsem měla ráda dávat K.O. loktem nebo se mi povedl krásný spin na turnaji v Thajsku. 

Talkshow Na place každou středu na Radiožurnálu Sport
autoři: David Novotný , rej

Související