Volejbalisty Karlovarska a Jihostroje čeká rozhodující zápas o mistrovský titul

19. duben 2021 08:15

Karlovy Vary nebo České Budějovice budou v pondělí večer slavit ve volejbalové extralize mistrovský titul. Po základní části dělil při bodové rovnosti oba celky v tabulce jediný set. Nádhernou bitvu přinesla také finálová série.

Po dvou výhrách západočeského celku se Jihostroji podařilo srovnat stav série. Rozhodne tak až poslední možný, tedy pátý zápas. „Poslední zápas nám nešel tlak na servisu, takže určitě musíme servis zlepšit. Tím samozřejmě zlepšíme i obranu, protože dobrý servis odtáhne Budějovice od sítě a tím se zlepší naše obrana,“ popsal přípravu na utkání zkušený nahrávač Karlovarska Lukáš Ticháček.

Oba týmy se tak dobře znají, že už se v sedmém vzájemném duelu v této sezoně nemají čím překvapit a podle Lukáše Ticháčka ani není prostor na to, ještě ve hře Karlovarska něco měnit: „Měnit toho moc už asi nemá smysl, spíš si musíme odpočinout, vyčistit hlavu a s největší energií, co v nás zůstala, jít do posledního zápasu v sezoně.

Ani páté finále nemohou sledovat diváci přímo v Hale míčových sportů, na přilehlém parkovišti se ale bude fandit v autokině. Souboj o zlato začne ve 20 hodin a 20 minut.

Spustit audio

Související