Volební vysílání na Plusu: uslyšíte debaty z měst, duely i analýzy výsledků

24. září 2018

O víkendu 5. a 6. října proběhly v České republice komunální a na některých místech i senátní volby. Druhé kolo senátních voleb se uskuteční 12. a 13. října. Co uslyšíte?

V pondělí 24. září odstartovaly první předvolební debaty. Od pondělí do čtvrtka jste slyšeli na obou stanicích debaty z Jesenice, Chanovic, Harrachova a Teplic. Všechny moderoval Jan Pokorný

V týdnu před volbami následovaly debaty s kandidáty na primátora hlavního města Prahy. Od 1. do 4. října od 17 hodin jste je mohli slyšet na vlnách Plusu. Audio a vidozáznam z první, druhé, třetí i čtvrté debaty najdete po kliknutí na odkazech.

Následovalo volební studio, které začalo v sobotu 6. října ve 14 hodin, tedy poté, co se uzavřely volební místnosti. Až do 22 hodin vás provázeli postupným sčítáním hlasů Jan Pokorný a Jan Bumba. 

V neděli se volbám věnovala v pořadu Den podle Martina Mašková po 17. a komentátoři v Názorech a argumentech po 18. hodině (tento pořad jste mohli sledovat živě na webu nebo na Facebooku).

V týdnu od 8. do 12. října vysílal Plus i Radiožurnál senátní duely. Pravidelně v čase pořadu Pro a proti, tedy od 9.30, (na Radiožurnálu v čase Dvaceti minut Radiožurnálu, od 17.05) uslyšíte vždy dva kandidáty na senátora, kteří postoupili do druhého kola. 

V sobotu 13. října od 14 do 16 hodin můžete na Plusu poslouchat volební studiu, které budou moderovat Jan Pokorný a Jan Bumba. Zároveň bude živý videopřenos, který můžete sledovat živě na webu nebo na Facebooku stanice.

A v sobotu od 18.10 odvysíláme kulatý stůl Názorů a argumentů, kde budou renomovaní komentátoři hodnotit výsledky druhého kola senátních voleb. Živý videopřenos opět můžete sledovat živě na webu nebo na Facebooku stanice.

Vše zajímavé z vysílání Plusu a Radiožurnálu najdete na stránkách věnovaných senátním a komunálním volbám. A to nejdůležitější bude i na zpravodajském serveru Českého rozhlasu iRozhlas.cz.

autor: jpr
Spustit audio

Související