VIDEO: speciál Martina Veselovského o rasismu a menšinách

3. říjen 2013
Speciál Martina Veselovského

Podle Českého helsinského výboru se postavení Romů v Česku prudce zhoršuje. Protiromské nálady prý sílí a Romové jsou označováni za viníky nejrůznějších problémů ve společnosti. Je to pravda? A jak zlepšit vztahy mezi majoritou a romskou menšinou? Takové bylo hlavní téma dalšího předvolebního speciálu Martina Veselovského.

Na otázky Martina Veselovského odpovídali Martin Komárek z hnutí ANO, Soňa Marková z KSČM, Jaroslav Foldyna z ČSSD, Helena Langšádlová z TOP 09, Jan Bartošek z KDU-ČSL, Yvona Legierská z SPOZ a Drahomíra Miklošová z ODS.

Čtěte také

Jak zabránit zneužívání sociálních dávek? Vyřešilo by to například jejich vázání na školní docházku dětí? A jak by měly fungovat veřejně prospěšné práce? I to zaznělo ve čtvrtečním speciálu.

Speciál Martina Veselovského si kdykoliv můžete znovu poslechnout buď prostřednictvím videozáznamu, nebo v našem iRadiu.

Radiožurnál dosud odvysílal tři tematické speciály Martina Veselovského, a to o Evropské unii, bezpečnosti a kultuře a církevních restitucích. Další v pořadí je první ze dvou velkých debat celostátních lídrů: poslouchejte ji v pátek od 12.30.

autoři: mav , als
Spustit audio