Věřil jsem si, že skok zvládnu, a to se povedlo, říká Koudelka po kvalifikaci na středním můstku

5. únor 2022

Čeští skokani na lyžích měli v letošní sezoně problémy s postupem do hlavních závodů. Stávalo se, že pro ně závody skončily dříve, než si přáli. Na olympijských hrách ale kvalifikací prošli hned dva čeští reprezentanti – Čestmír Kožíšek a Roman Koudelka. „Nebral jsem si ani závodní kombinézu, bral jsem to jako trénink. Měl jsem obavy, protože vítr hodně fouká. Věřil jsem si, že kvalifikační skok zvládnu, a to se povedlo,“ popisuje dlouhodobě nejlepší český skokan Koudelka.

První kolo a finále na středním můstku je naplánované na neděli 6. února. Přímý přenos skoků českých reprezentantů uslyšíte na Radiožurnálu i Radiožurnálu Sport.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Kamil Jáša , vla
Spustit audio

Související