Velká podzimní soutěž pro Zelené anděly

1. říjen 2003
Motožurnál , Motožurnál

Pokud chcete vyhrát dálniční kupón, radiobudík Českého rozhlasu, asistenční kartu ABA, bundu dopravního zpravodaje, hasicí přístroj do auta nebo spoustu jiných zajímavých cen, zúčastněte se naší podzimní soutěže. Čím více seženete nových Zelených andělů a čím více tito noví dopravní zpravodajové budou volat informace o dopravě, tím je vaše šance na výhru větší.

Soutěž, která probíhá od 1. října do konce roku 2003, připravili Český rozhlas 1 - Radiožurnál a Autoklub Bohemia Assistance. Ceny pro výherce kromě rozhlasu a ABA věnovala vydavatelství Radioservis a Freytag & Berndt a Nadace Malina.

Na ceny se mohou těšit ti, kdo seženou do konce listopadu co nejvíce nových Zelených andělů, dobrovolných dopravních zpravodajů Českého rozhlasu. Velmi důležité je i to, jak často budou tito nově registrovaní Zelení andělé telefonovat pravdivé informace o průjezdnosti silnic a ulic České republiky a komplikacích na nich i na hraničních přechodech na společné callcentrum Českého rozhlasu a ABA na čísle 800 124 000. Za každého nového dobrovolného dopravního zpravodaje i za každý jeho telefonát se soutěžícímu přičítají body, které rozhodnou, kdo získá zajímavé a hodnotné ceny.

Pokud víte ve svém okolí o někom, kdo by byl ochotný stát se Zeleným andělem, informujte ho o tomto projektu a požádejte ho, aby při registraci uvedl do formuláře vaše identifikační číslo (tedy číslo mobilního telefonu, pod kterým jste u nás registrován). Formulář na internetových stránkách Zelené vlny pro vaše číslo obsahuje samostatnou kolonku. Při vyplňování tištěného formuláře bez samostatné kolonky lze číslo dopsat na okraj formuláře nebo jej přiložit do obálky, ve které nám bude registrační formulář zaslán. Registrovat se mohou Zelení andělé i telefonicky na čísle 221 552 233.

hlavní ceny velké podzimní soutěže pro Zelené anděly od Českého rozhlasu a ABA

Po skončení soutěže vyhodnotíme počet získaných bodů všech soutěžících. Připravili jsme pro vás 7 hlavních cen a dalších 193 cen drobnějších. Hlavní ceny jsou pro 5 soutěžících s nejvyšším celkovým součtem získaných bodů, jedna pro soutěžícího s nejvyšším počtem registrovaných nových Zelených andělů a jedna pro soutěžícího, který sehnal Zeleného anděla, která v době od 1. října do 31. prosince zatelefonuje na callcentrum nejvíce pravdivých informací.

Soutěž není samoúčelná - čím více nás, Zelených andělů, bude a čím více informací o dopravě a komplikacích v ní budeme telefonovat, tím lépe se nám všem bude jezdit po českých silnicích. Nemůžeme příliš ovlivnit, kolik se stane dopravních nehod, ale můžeme poradit ostatním - například kudy jet a vyhnout se zácpám.

Přehled hlavních cen:

zvláštní cena za získání Zeleného anděla s nejvíce telefonáty
vyhlídkový let s ABA, karta ABA Lady/Bohemia, radiobudík Českého rozhlasu, zimní bunda Zeleného anděla

zvláštní cena za získání nejvíce nových Zelených andělů
vyhlídkový let s ABA, karta ABA Lady/Bohemia, radiobudík Českého rozhlasu, letní bunda dopravního zpravodaje

1. místo
vyhlídkový let s ABA, dálniční kupón pro vozidlo do 3,5 tuny na rok 2004, radiobudík Českého rozhlasu, zimní bunda Zeleného anděla

2. místo
vyhlídkový let s ABA, karta ABA Lady/Bohemia, radiobudík Českého rozhlasu, letní bunda dopravního zpravodaje

3. místo
vyhlídkový let s ABA, karta ABA Lady/Bohemia, radiobudík Českého rozhlasu, letní bunda dopravního zpravodaje

4. místo
vyhlídkový let s ABA, jednorázový kupón ABA, hasicí přístroj do osobního automobilu, triko Zeleného anděla s límečkem

5. místo
vyhlídkový let s ABA, jednorázový kupón ABA, hasicí přístroj do osobního automobilu, triko Zeleného anděla s límečkem

pozn.: Pokud se na 2. nebo 3. místě umístí žena, získá kartu ABA Lady, pokud se na těchto místech umístí muž, získá kartu ABA Bohemia. Pokud se soutěžící umístí na 1.-5. místě a zároveň získá i některou ze zvláštních cen, obdrží každou z výher pouze 1x (obdrží například 1 vyhlídkový let, 1 dálniční kupón, 1 kartu ABA, 1 radiobudík, 1 zimní nebo letní bundu apod.).

Podrobná pravidla soutěže si můžete přečíst zde. Průběžné informace o soutěži uslyšíte ve čtvrtečním Klubu Zelených andělů v pořadu Motožurnál mezi 13. a 14. hodinou na vlnách ČRo 1 - Radiožurnálu a najdete je také na internetových stránkách Zelených andělů. Pokud máte k soutěži jakýkoli dotaz, můžete nám ho poslat na e-mail zeleny.andel@rozhlas.cz.

autor: jkr
Spustit audio