Vědomostní soutěž pro Zelené anděly

3. červen 2002
Motožurnál , Motožurnál

Pro všechny registrované Zelené anděly jsme připravili soutěž z pravidel silničního provozu. Vyhrát můžete nejen reklamní předměty Českého rozhlasu (batohy, trička, CD, kazety či tužky), ale také GO sady.

Jedno kolo soutěže trvá čtyři pracovní týdny a skládá se ze čtyř vědomostních otázek z dopravních předpisů. Každá nová otázka pro daný týden se zobrazí v pondělí a odpovědi můžete zasílat do půlnoci neděle týdne, ve kterém je zveřejněna čtvrtá otázka. Poté budou zobrazeny správné odpovědi na všechny čtyři otázky soutěžního kola.

Otázky jsou vybírány z pravidel silničního provozu platných od 1. ledna 2000. Ke každé otázce nabízíme 4 odpovědi. Správná nemusí být žádná z nich, stejně tak může být správných odpovědí více. Stejně jako u testů v autoškole je i pro úspěch v naší soutěži nutné označit VŠECHNY správné odpovědi.

Ten, kdo nejrychleji a správně odpoví na všechny čtyři otázky, se stane majitelem nové GO sady věnované společností Eurotel. Další čtyři nejrychlejší správné odpovědi odměníme dárky Českého rozhlasu 1 - Radiožurnálu.

Bližší informace a soutěžní otázky naleznete na stránce Soutěž pro Zelené anděly

autoři: jkr , ast
Spustit audio