V Chorvatsku je i monacká princezna

11. červenec 2003
Vysílání v Chorvatsku 2009

O zajímavé chvíle měli postaráno především ti, kteří tráví svou dovolenou v Trogiru. Přijela tam další z řady celebrit, trávících léto na jachtě. Pokud se dotyčná vydala na návštěvu tamní zrekonstruované katedrály, mohla vidět, jak jedna její část doslova padá turistům na hlavu.

Do Chorvatska míří jedna celebrita za druhou - včera měli obyvatelé a návštěvníci Trogiru možnost spatřit monackou princeznu Carolinu, která přijela se svými dětmi na 37 metrů dlouhé jachtě. Doprovod jí dělá princ Ernest.

Jestli byla Carolina v trogirské katedrále, nevíme, každopádně pokud ano, mohla být svědkyní zajímavé události. Jednomu z turistů tam spadla deska ze stropní části nově rekonstruované katedrály přímo na hlavu. Zástupci katedrály se turistovi omluvili a slíbili, že se nic podobného už opakovat nebude.

Ani v dalších dnech by se počasí v Dalmácii nemělo výrazně měnit. I nadále očekávejte polojasno a nejvyšší denní teploty kolem dvaatřiceti stupňů. Na zbývajícím území Chorvatska se mohou vyskytnout přeháňky a ojediněle i bouřky.

autor: lcz
Spustit audio

Více z pořadu