Toužíte po společném selfíčku s jednou z fotbalových hvězd plzeňské Viktorie? Šanci máte právě dnes

30. duben 2019 09:03

Mít společnou fotku s nějakým svým fotbalovým idolem může být pro někoho splněný celoživotní sen. V případě plzeňských fandů se tyhle sny začnou naplňovat už dnes odpoledne.

Na fanoušky FC Viktorie Plzeň čeká hned několik nej. Jednak budou mít možná svojí první společnou fotku s viktoriánskými hvězdami, zároveň budou mít možnost poprvé navštívit Klubovou místnost ve Štruncových sadech, kde jsou vystavené významné trofeje, dresy všech soupeřů, s nimiž se viktoriáni utkali v rámci evropských pohárů a nechybí ani oddíl mapující historii klubu.

Viktoriánská selfiáda, jak se akce jmenuje, začne dnes od 17:30 hodin a v exkluzivním „selfíčku“ se budou moci fanoušci zvěčnit s devítkou fotbalistů.  Nejen fotit se, přijdou Patrik Hrošovský, Jan Kopic, Jean-David Beauguel, Tomáš Chorý, Roman Procházka, Erik Pačinda, Milan Petržela a David Limberský. „Je to originální nápad, který se mi hodně líbí. Na většině autogramiád se stejně naši fanoušci chtějí hlavně fotit, tak tady budou mít přímo ideální podmínky,“ těší se na setkání i Marek Bakoš.

Kromě fotky si budou moci fanoušci obnovit také svou permanentní vstupenku na novou sezonu či zakoupit balíček vstupenek na nadstavbovou část. Pokladny Doosan Areny budou kvůli tomu mít dnes prodlouženou otevírací dobu.

Selfiáda i další akce mají fanoušky a možná i hráče správně naladit na to nejdůležitější- tedy pět zápasů nadstavby. První zápas se hraje už v neděli 5. 5. doma s Jabloncem.

autoři: Jan Markup , jik | zdroj: Český rozhlas Plzeň
Spustit audio