Tipovací soutěž k E.ON Pražské lyži

13. prosinec 2007

PRAVIDLA:

1)
Provozovatelem soutěže je Český rozhlas 1 - Radiožurnál se sídlem Vinohradská 12, Praha.

2)
Sponzorem soutěže je E.ON Česká republika, s.r.o. se sídlem Lannova 205/16, České Budějovice.

3)
Soutěž se koná ve dnech 13., 14., 15., 16., 17., 18., 20., 22., 25. a 27. prosince 2007. V každém z těchto dnů se odehraje jedno kolo.

4)
Posluchači odpovídají pomocí SMS zpráv poslaných na číslo 604987625 na vědomostní otázku týkající se běžeckého závodu E.ON Pražská lyže.

5)
Soutěžící mohou odpověď zasílat vždy od vyhlášení moderátorem vysílání ČRo 1 - Radiožurnálu do doby určené při vyhlášení. Tvar SMS zpráv pro sportovní tipy je popsán zde.

6)
Z každého čísla mobilního telefonu je možné posílat odpověď pouze 1x. Při zaslání více odpovědí v jednom kole bude soutěžící ze soutěže vyřazen.

7)
Posluchači získají za každou správnou odpověď jeden bod. Autor nejrychlejší odpovědi v každém kole dostane věcnou cenu (balíček) od sponzora soutěže, generálního partnera závodu E.ON Pražská lyže.

8)
Posluchač, který nasbírá nejvíce bodů, získá pračku značky Whirlpool, kterou věnuje sponzor soutěže, generální partner závodu E.ON Pražská lyže. Při rovnosti bodů rozhoduje datum a čas odeslání SMS, za kterou soutěžící získal poslední bod v soutěži. Vítězem se stává ten, kdo získá nejvíc bodů jako první.

9)
Vítěz soutěže bude vyhlášen ve Sportžurnálu Českého rozhlasu 1 - Radiožurnálu 29. prosince 2007.

10)
Účastí v soutěži každý posluchač souhlasí s tím, že provozovatel je oprávněn užít jména výherce ve sdělovacích prostředcích a propagačních materiálech provozovatele. Účastí v soutěži každý účastník potvrzuje, že je seznámen se všemi právy, která vyplývají ze zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, tj. zejména s tím, že poskytnutí údajů je dobrovolné a že má právo na přístup k nim.

11)
Soutěžící zároveň souhlasí s tím, že provozovatel předá sponzorovi soutěže v případě výhry jméno, příjmení, adresu a telefonní číslo soutěžícího za účelem domluvy a zaslání nebo předání ceny. Výherce, který nejpozději ke dni převzetí ceny nedovršil 15 let věku, je povinen cenu převzít spolu se svým zákonným zástupcem.

12)
Soutěž je určena posluchačům ČRo 1 - Radiožurnálu. Nesmějí se jí zúčastnit zaměstnanci a spolupracovníci provozovatele ani sponzora a jejich nejbližší rodinní příslušníci.

13)
Provozovatel si vyhrazuje právo měnit pravidla soutěže, případně ji odložit, přerušit, zastavit nebo prodloužit.

14)
Tato pravidla jsou platná ode dne vyhlášení. Jejich plné znění je uloženo u vedoucího sportovní redakce ČRo 1 - Radiožurnálu a vystaveno na internetovém serveru www.izurnal.cz v sekci Soutěže.

13. prosince 2007
Petr souček, vedoucí sportovní redakce ČRo 1 - Radiožurnálu

autor: pes
Spustit audio