StarDance pro mě bylo nové, bolavé a náročné, přiznává Daniela Šinkorová

13. listopad 2018

Je krásnou a úspěšnou zpěvačkou a herečkou, která nedávno zazářila v taneční show StarDance. Překvapivě brzy z ní ale spolu se svým partnerem Michalem Padevětem vypadli.

„Mrzí nás to oba. Jsme z toho smutní. Pro mě to byl velký vklad nejen po fyzické, ale hlavně psychické stránce. Tři měsíce jsem řešila jen tancování a celá jsem se do toho ponořila. Když něco dělám, dělám to na tisíc procent.“

Daniela Šinkorová a Vladimír Kroc

Studovala muzikálové herectví, k němuž patřil tanec – ovšem ne ten společenský. „Naučili nás tam ovládat tělo. Mám motorickou paměť, ale všechno, co mě učil Michal, pro mě bylo nové, bolavé a náročné.“  

Herectví je pro ni srdeční záležitostí. „Na jevišti vstupuji do jiné role, proto divadlo taky dělám,“ vysvětluje to, co ji zbavuje trémy a dodává sebejistotu.

Nedávno začala herectví i učit a studenti ji těší. „Je zajímavé sledovat, jak mají takové ty čerstvé oči a naivní představy. A jak jsou pořád ještě čistí a jdou do všeho s plnou vervou a radostí. Nemají žádné šuplíky, rutinu,“ popisuje.

Hodně využívá Instagram, jak se s touto sociální sítí sžila? Cítí se jako slovenská herečka žijící v České republice, nebo už se považuje spíš za herečku ryze českou?

autoři: Vladimír Kroc , mjp
Spustit audio

Související