Sparta odstartovala prodej lístků na zápas s Chelsea

21. leden 2013

Stálé příjmy, jistotu fotbalové kultury na stadionu i zavazující důvěru, to vše znamená pro fotbalové kluby po celém světě fanoušek s označením "permanentkář". Ti z nich, kteří se hlásí k pražské Spartě, budou právě dnes za tyto své vlastnosti odměněni. Letenský klub totiž právě dnes začíná s prodejem lístků na prestižní zápas Evropské ligy proti Chelsea.

Prioritně se mohou tzv. permanentkáři těšit na to, že to budou přednostně oni, kteří mohou od dnešního dne začít svádět boj o hodně lukrativní vstupenky na zápas Sparty s Chelsea. Ode dneška až do sobotní 18. hodiny totiž startuje první etapa prodeje lístků, která je určena výhradně právě permanentkářům.

Ti nyní v první řadě musí začít svádět boj s rodinnými rozpočty a až pak mohou myslet na další bonusy, jako jsou například vyhřívaná tribuna nebo jiné zážitky, které toto utkání přinese.

Cena vstupenek se odvíjí od toho, v jak lukrativním sektoru chce fanoušek přihlížet souboji třeba Petra Čecha s jeho bývalým zaměstnavatelem, a pohybuje se zhruba od 950 do 5000 korun. Držitelé permanentek mají od dneška tu výhodu, že na jeden lístek mají slevu 30-40 procent, dostanou se tedy až na částku 665 korun, další vstupenku pak mají se slevou 10 procent a další dva lístky mohou dokoupit v plné ceně.

Tzv. zlatí permanentkáři pak mohou dokoupit dokonce hned tři lístky, celkem tedy pět. Samozřejmě jde zakoupit i VIP balíčky, a to bez daně za 10 000 korun. Tento balíček obsahuje vstupenku nejvyšší kategorie na hlavní tribuně, občerstvení ve VIP stanu a upomínkový dárek. V tomto případě je ale nutno kontaktovat e-mailem přímo marketing sparťanského klubu.

Lístky se prodávají na Letné v Zákaznickém centru v jeho obvyklé otevírací době a na pokladně číslo 1 vždy od 10 do 18 hodin.

autoři: jch , tej , mij
Spustit audio