SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi vychytávka pro domácí pěstitele

14. červenec 2021

Pokud dnes 14. 7. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme dárek pro všechny milovníky pěstování a zahradničení, kteří se své vášně nechtějí vzdát ani v bytě.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám zajímavou cenu od společnosti Hobbytec, která se specializuje na veškeré vybavení pro dům a zahradu, tedy na zahradní nábytek, zahradní domky, altány, grily, přístřešky pro zvířata, ale třeba i na vlastní výrobu hliníkových zimních zahrad a pergol.

Pošleme vám od nich dárkový poukaz na „pěstební stůl“ neboli pěstebník. Ten představuje nový způsob pěstování vaší oblíbené zeleniny, bylinek nebo květin v domácích podmínkách. Pokud nemáte vlastní zahradu a chcete přesto mít záhonek na balkoně, terase nebo na pavlači, je pěstebník určený přesně pro vás.

Je vyrobený z kvalitní oceli s pozinkovanou úpravou povrchu pro extrémně dlouhou životnost a pro zvýšení bezpečnosti má zaoblené všechny rohy. Pěstebník je odolný proti všem povětrnostním podmínkám a vhodný pro celoroční použití. Dárkový poukaz uplatníte na webu Hobbytec.cz

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pozveme vás pro změnu za kulturou - máme pro vás 2 vstupenky do divadla na jednu z letních scén oblíbeného pražského divadla Studio Dva.

Vybrat si můžete některé z představeních, které se hrají v „novinkovém prostoru“, na Výstavišti Holešovice nedaleko Maroldova panorámatu bitvy u Lipan a Bruselské cesty. Před představením se můžete projít nejen po revitalizovaném areálu Výstaviště, ale také přilehlým parkem Stromovka s půvabnými přírodními scenériemi.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio