SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi vlasy jako z reklamy

29. září 2022

Pokud dnes 18. 8. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte balíček vlasové kosmetiky od tradiční české značky.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dnes zajímavou cenu. Máme pro vás poukaz v hodnotě 2.000,- Kč na nákup vlasové kosmetiky – balíček produktů od značky Dixi pro přirozenou výživu a růst vlasů podle vašeho vlastního výběru.

Dixi je tradiční značka kopřivového šampónu, ověřeného generacemi. Kosmetika Dixi nezatěžuje vlasy umělými chemickými látkami, což se brzo odrazí i na jejich kvalitě.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám tentokrát cenu od společnosti Silverum, známého dodavatele stříbra a zlata. Máme pro vás tentokrát stříbrnou minci Britannia, která je velmi populární mezi evropskými investory do drahých kovů.

Stříbrná Británie je oficiální mincí Spojeného království, má nominální hodnotu v librách a je emitována Britskou královskou mincovnou. Je to mince o hmotnosti 1 trojské unce, která zobrazuje ženu v helmě, autorem je renomovaný sochař Philip Nathan. Na druhé straně mince je pak portrét královny Alžběty II.

Minci vám pošleme v ochranné čtvercové kapsli, která je uložená v pěkné dárkové krabičce; jedná se tedy o pěkný dárek.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio