SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi skvělý víkend pro celou rodinu

5. červenec 2021

Pokud dnes 5. 7. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, budete moct s dětmi strávit nezapomenutelné dva dny v Ostravě.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám skvělou cenu, kterou do soutěže cenu věnoval MS Tourism v rámci takzvané  Techno trasy.

Jedná se o poukaz na speciální rodinný víkend, který zahrnuje ubytování pro dva dospělé a dvě děti v hotelu v Dolních Vítkovicích v Ostravě. Součástí vašeho voucheru je také neomezený vstup do všech návštěvnických zón obřího areálu Dolních Vítkovic.

Získáváte tak třeba rodinné vstupné na Vysokopecní okruh i rodinný výjezd na Bolt tower, což je zavěšená prosklená nástavby na jedné z vysokých pecí. Pošleme vám také rodinné vstupné do Velkého světa techniky, na dočasnou výstavu, do Malého světa techniky U6 i do hornického muzea včetně autentického sfárání. 

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pozveme vás po delší době za kulturou - máme pro vás 2 vstupenky na oblíbenou pražskou letní divadelní scénu.

Projekt Hvězdné léto odkazující k hvězdám nad hlavou i na pódiu připravilo pod žižkovskou věží v Mahlerových sadech na Praze 3 Divadlo Kalich. Repertoár nabízí herecky atraktivně obsazené komedie několika pražských divadel. Letní scéna pod žižkovskou věží má zastřešené hlediště, nemusíte se tedy obávat, že by Vám výhra v případě nepřízně počasí propadla.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio