SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi sada kvalitních pomocníků do kuchyně a ještě něco navíc

8. červenec 2021

Pokud dnes 8. 7. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás dárek, který oceníte při přípravě oběda, před ním i po něm.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dneska moc pěknou sadu cen, tentokrát z oblasti gastronomie.

Máme pro vás jednak sadu dvou pánví s velmi kvalitním nepřilnavým povrchem a odnímatelnou rukojetí od firmy Orion domácí potřeby. Na pánvích můžete vařit, smažit, dusit, opékat a zapékat s minimální spotřebou tuku. Pánve jsou vhodné na všechny typy spotřebičů včetně indukce a trouby.

K pánvím vám přidáme i krásný set od značky Cinzano - dřevěnou bedýnku, která obsahuje láhev Cinzano Bianco, dvě skleničky i prémiový cukr na posypání skleničky. A dostanete od nás také něco od Kofoly či novinky v nabídce nealkoholického piva Birell.

Pošleme vám jednak „Birell Za studena chmelený“, který je inspirován chutí českých ležáků i Birell stylu IPA, který je typický svou lehkou osvěžující chutí a jedinečným citrusovým aroma získaným díky chmelení odrůdou chmele Citra.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme vám tentokrát sadu knih pro vaše letní čtení. Bude mezi nimi například úplně nová kniha našeho moderátora a redaktora Vladimíra Kroce s názvem Letenka do neznáma aneb Rozhovory přes oceán.

Čtěte také

Kniha je fascinujícím příběhem Elišky Krausové - Chaves, sestry spisovatele Ivana Krause, politologa Michaela Krause a moderátora Jana Krause. Kniha vychází k jejím letošním 75. narozeninám a kniha, kterou od nás dostanete, pro vás Vladimír Kroc vlastnoručně podepsal.

Další v balíčku bude pro vás bude napínavý thriller a mezinárodní bestseller stipendistky Fulbrightova programu Julie Phillipsové s názvem Mizející země, který se odehrává ve vzdáleném a bezútěšném světě Kamčatky. A přidáme k ní ještě nový román z pera německé spisovatelky Niny George nazvaný Světla jihu. 

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio