SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi radost z jízdy pro vaše nejmenší

19. květen 2021

Pokud dnes 19. 5. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás poukaz, který rozzáří dětské oči a uleví vaší peněžence.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dneska pěknou cenu, kterou využijí hlavně vaše děti. Pošleme vám totiž voucher na dětské jízdní kolo značky Arezzo dle vlastního výběru z e-shopu Bohemia Bike.

Bohemia Bike je tradiční český výrobce kol, vyrábí jízdní kola a elektrokola značky Leader Fox a Arezzo už od roku 1996. Návrh designu kol, příprava výroby modelů a montáž kol probíhá v konstrukční dílně v nové výrobní hale v Českých Budějovicích. Bohemia Bike navrhuje a vyrábí horská, crossová a trekingová kola, dětská kola, tříkolky pro dospělé a elektrokola, ročně vyrobí desetitisíce jízdních kol a elektrokol, které se prodávají po celé Evropě.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám tentokrát sadu cen souvisejících se startem nové stanice Radiožurnál Sport. Ta začne vysílat tento týden v pátek 21. května. Radiožurnál Sport je digitální rozhlasová stanice, která bude vysílat sportovní přenosy, vstupy ze stadionů, magazíny o profesionálním i amatérském sportu, rozhovory, reportáže, zpravodajské relace a hudbu. Vysílat bude digitálně na síti DAB+ a na internetu.

Čtěte také

Pošleme vám značkové tričko od společnosti Alpine Pro, na kterém je motiv Radiožurnálu Sport, tedy červená sluchátka. Alpine Pro je stejně jako Radiožurnál nejen oficiálním partnerem Českého olympijského týmu, ale je rovněž třeba partnerem biatlonového svazu nebo vodních slalomářů.

K tričku vám přidáme ještě i hokejový puk také v provedení „Radiožurnál Sport“ od společnosti Rubena Náchod, která je tradičním výrobcem hokejových puků

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio