SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi pro vás máme vstupenky na představení Jaroslava Duška

9. červen 2020

Pokud dnes 9. 6. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte krásnou kulturní cenu.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás pěknou sadu „kulturních“ dárků, když už se i kultura vrací v naší zemi „do normálu“. Máme pro vás jednak 2 vstupenky na jedno z legendárních divadelních představení Jaroslava Duška, která se těší velké oblibě a jsou vždy předem vyprodána.

Letos se od 22. do 30. 6. koná v malebném prostředí řeky Sázavy pod širým nebem  v areálu Lávka Chocerady nedaleko od Prahy nultý ročník divadelního festivalu Lávka Open Air, který nabídne poutavý divadelní program. Jeho součástí bude i vystoupení Jaroslava Duška. Máme proto pro vás buď vstupenky na jeho proslulé představení Čtyři dohody, nebo na jeho „totální improvizační představení“ s názvem Vizita.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Ke vstupenkám vám přidáme ještě sadu knih. Bude mezi nimi například nyní znovu vydaná kniha s názvem „Jsou světla, která nevidíme“ od jednoho z nejúspěšnějších současných amerických spisovatelů Anthonyho Doerra, za kterou získal Pulitzerovu cenu.

Mezi knihami bude ale třeba také novinka britské autorky Alexandry Potterové která se jmenuje Zpověď trosky po čtyřicítce. Je to kniha pro každou ženu, které někdy dělalo starosti, že se její život nevyvíjí podle plánu.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Aquapark Babylon v Japonsku je pojatý jako vodní svět Julese Verna, ocitnete se v něm jako v podmořské říši bájného kapitána Nema

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme vám tentokrát cenu sportovní a zároveň relaxační – máme pro Vás 2 celodenní vstupenky do aquaparku v Centru Babylon v Liberci.

Zdejší aquapark je pojatý jako „vodní svět Julese Verna“, ocitnete se zde v podmořské říši bájného kapitána Nema. Čekají tu na vás tobogany, skluzavky, divoká řeka, tajemná jeskyně, vířivka a mnoho dalšího.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio