SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi praktický pomocník pro outdoorové nadšence

30. září 2021

Pokud dnes 30. 9. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás cenu od firmy Kärcher, kterou oceníte třeba po návratu z túry či single tracku.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás skvělou cenu, která se vám bude hodit určitě i teď s blížícím se podzimem. Cenu do soutěže věnovala společnost Kärcher, která je světovou jedničkou na trhu čisticí techniky a vyniká nejen vynalézavostí, špičkovým výkonem, ale i inovativními řešeními.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Zašleme vám od nich přenosnou outdoorovou myčku pro flexibilní čištění na cestách. Mobilní tlaková myčka Kärcher je kompaktní a lehká. Díky vestavěné lithium-iontové baterii a odnímatelné nádrži na vodu očistíte i bez přípojky elektrické energie a vody například jízdní kolo nebo turistické boty. Myčka má šetrný, ale efektivní plochý nízkotlaký paprsek vody, díky kterému je tento mobilní tlakový čistič ideální i pro citlivé povrchy.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám tentokrát sadu dárků, které do soutěže věnovala Česká průmyslová zdravotní pojišťovna. Máme pro vás od nich opravdu moc pěkný „balíček pro zdravější stravování“, který obsahuje například kuchyňskou váhu, praktický skládací nákupní koš, sadu kuchyňských vařeček a míchátek, solničku s pepřenkou, kuchyňskou rukavici a přidáme i další „gastro“ dárky.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio