SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi nové obutí pro vaše auto

29. září 2021

Pokud dnes 29. 9. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte poukaz na sadu nových pneumatik. Soutěžit s Radiožurnálem se vyplatí!

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme vám opravdu skvělou cenu! Do soutěže jí věnovala společnost Continental Barum. Její značka pneumatik Continental letos slaví nádherné 150. výročí, a právě proto můžete soutěžit o poukaz na sadu pneumatik v hodnotě dokonce 10.000,- Kč! Voucher můžete uplatnit na kterékoliv z téměř 150 poboček servisní sítě Best Drive.

Společnost Continental pneumatiky pečlivě a důkladně testuje, a to na mnoha zkušebních tratích po celém světě, na vlastních tratích a polygonech. Zkoušejí a hodnotí je i nezávislé automobilové kluby a odborné časopisy, protože bezpečí na cestách je pro Continental prioritou.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dneska vám pošleme sadu cen sportovních. Protože je Radiožurnál také v letošní sezóně partnerem AC Sparta Praha, máme pro vás opět vstupenky na jejich domácí zápasy.

Čtěte také

Tentokrát vám pošleme vstupenky na výroční 300. derby mezi Spartou a Slavií, které se odehraje v neděli 3. října od 19:00 na domácím hřišti Sparty Praha, tedy v Generali Areně na pražské Letné.

Ke vstupenkám Vám přidáme sadu produktů od společnosti PROM-IN, které by se vám rovněž mohly hodit nejen s nastávajícím podzimem. Společnost PROM-IN se totiž zaměřuje na výrobu doplňků výživy pro podporu imunity a celkového zdraví a je také lídrem v oblasti sportovní výživy.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio