SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi poukaz na nákup pracovního oblečení

7. červen 2023

Pokud dnes 7. 6. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte poukaz na nákup moderního oblečení od společnosti Brudra.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás dneska pěknou cenu – vouchery v hodnotě 3.000,- Kč, které do soutěže věnovala společnost Brudra. Poukazy můžete uplatnit na celý jejich sortiment v kamenných prodejnách i na webu brudra.cz.

Vybrat si zde můžete z velkého množství moderního pracovního oblečení a pracovní obuvi, ale nabízejí třeba i sportovní oblečení, bundy, trička, mikiny nebo polokošile.

Nakupování oblečení

Oblečení a doplňky jsou určené pro různé profese a profesionální provozy, ale třeba i pro kutily nebo sportovce. Oblečení tak využijete určitě nejen v zaměstnání, ale také při práci kolem domu nebo na zahradě. Vybrat si můžete i různé ochranné pracovní pomůcek (jako jsou brýle, lana, karabiny apod.).

Všechny pracovní oděvy, obuv i ochranné pracovní pomůcky od spol. Brudra jsou opatřeny příslušnými certifikáty, které potvrzují odpovídající vlastnosti.

Společnost Brudra byla založena roku 1992, loni tedy oslavila 30 let a do dnešního dne je to ryze česká společnost bez zahraničního kapitálu. Původně se firma specializovala na výrobu pouze pracovních oděvů, ale postupem času se společnost rozvíjel i do dalších oborů. Společnost Brudra má vlastní šicí dílny, zaměstnává několik desítek švadlen a také velmi úzce spolupracuje s jinými českými výrobci a distributory.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dostanete sadu gastronomických cen, krásný kávový balíček od Agentury Helas, která organizuje projekty, které rozvíjejí, podporují a oceňují české firmy.

Konkrétně pro Vás od nich máme set zdravé a eticky připravované kávy Eternal Flower Coffee Collection, kterou vyrábějí. Kávu obohatili o čisté esence, organické květy či byliny.

Káva

My Vám od nich pošleme dárkový balíček, který obsahuje kávu Jasmine Orange Air Coffee pro podporu kreativity, sebevědomí a komunikace a kávu Rose Dream Coffee pro úlevu a proti stresu. K tomu ještě přidáme i originální Eternal Rose dream sirup, který je vyráběný ručně z pravého ovoce a bylinek, je doplněný přírodními éterickými oleji bez konzervačních látek.

Eternal Flower Coffee je specifická káva, která je pražená inovativní technologií FLUID BLEND, vzduchem. Tento způsob pražení jí dodává výjimečnou chuť i vůni, je šetrný k životnímu prostředí i surovině a uchovává v zrnech ty nejlepší účinky kávy jako takové.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio