SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi voucher na nákup oblečení

14. září 2023

Pokud dnes 14. 9. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte voucher na nákup v českém e-shopu dobrytextil.cz.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme Vám voucher v hodnotě 3.000,- Kč na nákup v českém e-shopu dobrytextil.cz.

Dobrý textil je ryze český e-shop z Bystřice pod Hostýnem, který nabízí přes 40 tisíc kvalitních produktů. Pořídit si tak od nich můžete trička, košile, mikiny, bundy, sportovní i dětské oblečení - oblékne vás do práce, na zahradu i na výlety a má také vlastní značku Bontis.

Voucher můžete uplatnit na jejich e-shopu dobrytextil.cz.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně…

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme Vám vstupenky do oblíbeného pražského divadla Studio Dva, které 18. září oslaví deset let, co našlo svůj domov v Paláci Fénix v horní části Václavského náměstí v Praze.

Bývalé kino Blaník na Václavském náměstí

My pro Vás máme vstupenky na letošní premiéru Léta hereckých osobností, na představení Chlapi sobě, což je brilantní komedie plná ironie o nelehkém údělu muže v současném světě; komedie ze života mužů, kde chlapi zůstali sami sebou (hrají Oldřich Navrátil, Filip Blažek, Michal Slaný, Roman Štabrňák, Robert Urban a Štěpán Benoni).

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio